TYMON 456 NU SPORT-ELIT!

TYMON 456 NU SPORT-ELIT!

Aftonmora Friesians avelshingst Tymon 456 har plockat sin femte poäng I Prix St Georg och har därmed uppnått Sport-Elit predikatet. Tymon 456 har ett mycket gott rykte inom sporten sedan tidigare, inte bara baserat på hans egna prestationer utan även hans avkommor har visat speciell talang för dressyr.

 “När vi köpte Tymon hade han redan sport predikatet, som uppnås i MSV B. Med hans fantastiska personlighet och talang under sadeln var vi säkra på att det fanns större kapacitet i dressyr. Tymon har inte bara den fysiska styrkan som krävs för högre klasser, han har en otrolig arbetsglädje. Vi hittade en väldigt bra match till honom I hans Holländska tävlingsryttare Lisanne Veenje, hon har verkligen gjort ett fantastiskt jobb med honom” säger Sandra Åhs Sivertsen, Aftonmora Friesians.

“Jag är väldigt glad över den progress vi har gjort tillsammans. Från första gången jag red Tymon 456 fanns där något speciellt. Tymons styrka i tävlingssammanhang för tillfället är trav och galoppslutor och vi får alltid höga poäng i trav – och skrittmomenten.  Vi jobbar nu vidare på att hitta kommunikationen mellan oss och samlingen för de ännu mer avancerade skolorna” säger Lisanne Veenje, Tymon 456 tävlingsryttare.

Annons Tymon456

Dela den här artikeln:

FÖLJ OSS I SOCIALA MEDIER: FACEBOOK | FACEBOOK MEDLEMSGRUPP | FACEBOOK AVELSFORUM |

Svenska Frieserhästföreningen © Alla rättigheter är reserverade | Webbyrå: PAGIO

I samarbete med: