Svenska Frieserhästföreningens 30-årsjubileum!

Boka in 21-24/7 i kalendern redan nu.

Kom ihåg att boka in en långhelg i Vetlanda 21-24/7 i kalendern redan nu! Vi kommer bjuda våra medlemmar på föreläsningar, clinics och show.Ni som inte är medlemmar betalar inträde. För första gången i föreningens historia dressyrtävling enbart för frieserhästar!
För mer information Frieserchampionatet Dressyr 2022 Ben Horseman håller i en av föreläsningarna, mer info kommer.Det blir även clinic om premiering och körning. Givetvis blir det mingel och gemensam middag för Svenska Frieserhästföreningens medlemmar!Du som medlem ta med din häst för hästmingel, uteritt, gemensam träning. Hur många frieser kan vi samla?Ta chansen att ta hjälp av varandra med träning på plats.Vill just Du vara med och visa upp dig och din frieser i showen? Eller bara anmäla att Du vill vara med tillsammans med din häst för mingel?
Boxar finns att hyra.
Även elplats om du vill bo på plats på anläggningen i hästlastbil/husvagn eller liknande.Hör av dig till kontakt@sfhf.se snarasthttps://sfhf.se/wp-content/uploads/2022/03/SFHF-30-arslogga.mp4https://youtu.be/HFYg3SRlWd4

Dela den här artikeln:

FÖLJ OSS I SOCIALA MEDIER: FACEBOOK | FACEBOOK MEDLEMSGRUPP | FACEBOOK AVELSFORUM |

Svenska Frieserhästföreningen © Alla rättigheter är reserverade | Webbyrå: PAGIO

I samarbete med: