Solvalla Djurens Helg 2019

Wout och Sara

Svenska Frieserhästföreningens representanter till Djurens Helg på Solvalla den 24-25 augusti är Sara Nissling och Isabelle Espenberg.

Ni ser dem i paddocken
Lördag 10,45-11,00 & 14,15-14,30
Söndag 12,45-13,00

Öppet stall både lördag och söndag
Lördag 11,30-12,30
Söndag 13,30-15,30 står frieser i boxen.

Jag heter Sara Nissling och är 13 år. Jag bor på Ekerö utanför Stockholm. Jag kommer tillsammans med min friser valack Wout van het Royerhof till Djurens helg. Vi kommer tillsammans att visa lite olika trix.
Jag var 9 år när jag fick rida honom för första gången. Jag och Wout har tillsammans ridit flera uppvisningar och så har jag och Wout startat lite dressyr och Working equitation.
Jag, Wout och hans tidigare ägare/tränare Malin Hellstedt representerade också Svenska Frieserhästföreningen 2018 på Sweden international Horse show.

Några bilder med Sara & Wout

 

Floris och Isabelle

Floris är 10 år gammal och jag, Isabelle, har haft honom lite mera än 4 år nu. Han är importerad ifrån Holland 2015.
Han har över 2 meter lång man och är dessutom otroligt pampig och väldigt snäll mot allt och alla och han älskar att showa. Han går in 110 % när vi är ute på evenemang och även på tävling.
Vi har varit på många olika evenemang under dessa 4 år. Bland annat Djurens helg här på Solvalla, detta är hans fjärde år som han är med. Floris är van vid både större shower och mindre shower.

Idag står han hos dressyr Grand Prixryttaren Emelie Brolin, Brolötens Dressyrcentrum, och har kvalat till MSV B och har siktet inställt på Grand Prix. Floris kan även göra lite tricks utöver dressyren.

Dela den här artikeln:

FÖLJ OSS I SOCIALA MEDIER: FACEBOOK | FACEBOOK MEDLEMSGRUPP | FACEBOOK AVELSFORUM |

Svenska Frieserhästföreningen © Alla rättigheter är reserverade | Webbyrå: PAGIO

I samarbete med: