Medlemskap hos Svenska Frieserhästföreningen

Vill du bli medlem?

Registrera dig i vårt medlemsregister på länken nedan så kommer faktura till din mail.
Det kan dröja några dagar innan fakturan dyker upp!
Formulär medlemsregistrering

Har du frågor gällande medlemskap kontakta kassor@sfhf.se

Som medlem
♥ får du inbjudan till diverse evenemang/evenemang runt om i landet
♥ kan du delta i premieringen med din häst
♥ får du webtidning några gånger per år
♥ får du ta del av gemenskapen med andra frieserälskare
♥ är du hjärtligt välkommen att komma med egna förslag/önskemål om vad föreningen ska anordna för aktiviteter
♥ dessutom får du 5% rabatt på din hästförsäkring hos Agria

Medlemskap för 2021 (medlemskapet gäller kalenderår januari-december)
SFHF 300 kr medlemskap i den Svenska frieserhästföreningen
SFHF & KFPS 700kr den här avgiften måste betalas om man vill ha kontakt med KFPS tex inlogg till “mina sidor” på KFPS hemsida eller visa på premiering
Familjemedlem 50kr boende på samma adress som annan medlem och gäller endast SFHF
Registreringsavgift till kfps om 150 kr tillkommer om du ej varit medlem i KFPS 2020

Eftersom du inte får vara direktmedlem i KFPS måste du också bli medlem i SFHF.

För att vara röstberättigad på årsmötet måste inbetalningen skett innan den sista februari.

Ingen uppsägning av medlemskap krävs längre men givetvis underlättar det om ni säger upp ert medlemskap. Då slipper ni även påminnelser om att betala:-)

Här hittar du föreningens stadgar: Stadgar

Vanligaste frågorna

På sidan Bli medlem hittar du all information och registreringslänken till ett medlemsformulär.
Det går inte att vara direktmedlem i KFPS utan du måste även bli medlem i Svenska Frieserhästföreningen. Även medlemskapet i KFPS löses genom Svenska Frieserhästföreningen.

Om du som medlem vet med dig att du kommer att ha någon kontakt med KFPS så behöver du medlemskap i både SFHF och KFPS.
Du behöver ha kontakt med KFPS när du tex ska premiera häst, registrera föl, seminera sto eller registrera ett  ägarbyte.
Första gången du registrerar dig som medlem hos KFPS tillkommer en avgift på 150 kr, som betalas till SFHF. (Efter uppehåll 1 eller flera år som medlem hos KFPS måste en ny avgift om 150 kr betalas).

Ja! Du måste vara medlem i både SFHF och KFPS för att få visa på premiering.

Du måste vara medlem både i SFHF och KFPS för att få lösenord till KFPS hemsida.
Koden får du genom att följa instruktionerna på inloggningssidan. Har du inget medlemsnummer, maila kontakt@sfhf.se för att få det eller gå in på ditt konto hos My Club
Här är länken till inloggningssidan My KFPS.