Kort om föreläsningen med Kerstin Bergwall

Svenska Frieserhästföreningen anordnade föreläsning med Kerstin Bergwall 27/10.
Enligt henne själv så är hon ”nörd” på området ”benskabb”. Och givetvis ska det till en nörd för att hålla en intressant föreläsning! Så intressant att vi glömde ta en bild från föreläsningen😉

Kerstin hade kunnat prata på väldigt länge om olika hudproblem men det var just benskabb, Mallanders/Sallanders och CPL- kroniskt progressivt lymfödem som plockades ut som huvudämnen.

Veterinär Kerstin Bergvall är specialist i hundens och kattens sjukdomar, specialist i dermatologi hund och katt.
Kerstin är tillsammans med Susanne Åhman skandinaviens enda hudspecialister som innehar europeisk specialistexamen, Diplomate of European College of Veterinary Dermatology (Dipl ECVD).
Kerstin hanterar de mest komplicerade hudutredningarna och får patienter remitterade från veterinärer i hela Sverige och även från utlandet (Finland, Norge, Portugal, Tyskland). Kerstin föreläser såväl i Sverige som utomlands och är engagerad i utbildning och vidareutbildning av veterinärer både i Sverige och övriga Europa.

För er som missade föreläsningen hoppas vi att ni får chansen att gå en annan gång!

Problem med mugg vad kan det vara

Benskabb

Fler artiklar som publicerats nyligen

Sök information

Väntar du på stamtavlan?

Ni som väntar på att era stamtavlor ska komma tillbaka från KFPS, se till att ni betalat medlemskap! Fakturan från KFPS gällande depositionsavgiften måste också vara betald.

Artikelarkiv