Frisyrtävling 2020

SFHF tävlingar

Frisyrtävling 2020

I dessa bistra tider när det mesta är inställt och avstängt tänkte vi att vi måste hitta på något kul och annorlunda. Därför utlyser vi nu en tävling bland Svenska Frieserhästföreningens medlemmar där vi kan dela med oss av olika frisyrer på våra svarta springare.

För dig som inte är medlem ännu, löser du medlemskap i Svenska Frieserhästföreningen nu så är du medlem även 2021, så passa på!

Friesera manen på din frieser!
Vi söker fina, kreativa och fantasifulla frisyrer. Det kan vara en frisyr som passar till tävling, vardags eller maskerad. Både långa och korta manar kan ”frieseras”. Endast fantasin sätter gränser!
För att delta i tävlingen tar du foton så man tydligt kan se hästens frisyr. Skicka in 1 bild där hela hästen syns inkl frisyr, 1 bild huvud/hals samt 1 bild med närbild på frisyren, sammanlagt minst 3 bilder för att göra frisyren rättvisa😊

Du kan delta med flera bidrag med samma häst. Du medger genom att delta i tävlingen att dina foton får publiceras av Svenska Frieserhästföreningen även i framtiden.

Juryn består av en dressyrdomare och en frisör som endast får tillgång till bilden där frisyren syns utan namn på häst och ägare.

Bilderna skickas via mail till tavling@sfhf.se senast 10/1-21

Priser utlovas i form av pälsvårdprodukter.

Med vänlig hälsning
Styrelsen

Dela den här artikeln:

FÖLJ OSS I SOCIALA MEDIER: FACEBOOK | FACEBOOK MEDLEMSGRUPP | FACEBOOK AVELSFORUM |

Svenska Frieserhästföreningen © Alla rättigheter är reserverade | Webbyrå: PAGIO

I samarbete med: