Friends Arena 26-29 November 2015

Sfhf There She Is

Sweden International Horse Show, Friends Arena 26-29 November 2015.

Nu är det dax, var med och visa våra hästar på årets häst händelse…!

Likt förra året är Svenska Hästavelsförbundet med och arrangerar delar av programmet, vi har möjligheten och visa upp våra hästar/ras i lite olika sammanhang.

Vid rasföreningarmas montrar har vi en box för att visa våra frieser, där en häst skall finnas på plats i boxen torsd, fred, lörd och söndag.
Målet är att fördela de 4 dagarna på helst 4 olika hästar, så att möjlighet ges till så många som möjligt, men här har tyvärr inga hingstar möjlighet att medverka.
Kravet är att hästarna skall vara svensk födda!

Sedan förutom boxplatserna skall vi besätta platserna i paddockprogrammet, det innebär att häst/-ar skall visas upp en eller två ggr på en dag i en relativt liten paddock, med något program som visar frieserhästen på ett positivt vis för den breda allmänheten.
Programmet/tiderna vi tilldelas är inte klart, men det kommer troligtvis bli under fred-sönd, d v s varje dag förutom torsdagen!

Därutöver arrangeras showerna ”Join the circus” och ”Julavslutning” dit man önskar ekipage från olika raser att deltaga!
Här innebär det träning på arenan from månd-torsd, dvs samtliga dagar i veckan innan öppnandet av arrangemanget och sedan att man är med på showerna torsd-sönd.

För önskemål om deltagande i de olika arrangemangen, kontakta Janne Johansson i styrelsen.

För showerna önskas intresseanmälan redan denna veckan, helst med bild på ekipaget!

För övrigt deltagande önskas intresseanmälan senast 31juli!
För ekipage som önskar medverka i paddocken skall anmälan innehålla förslag på program och uppgifter på ekipage, helst tillsammans med en film.

Hälsningar styrelsen!

Dela den här artikeln:

FÖLJ OSS I SOCIALA MEDIER: FACEBOOK | FACEBOOK MEDLEMSGRUPP | FACEBOOK AVELSFORUM |

Svenska Frieserhästföreningen © Alla rättigheter är reserverade | Webbyrå: PAGIO

I samarbete med: