Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

  • Detta evenemang har redan ägt rum.

Solvalla-Djurens helg

2019-08-24 - 2019-08-25

Svenska Frieserhästföreningens representanter till Djurens Helg på Solvalla den 24-25 augusti är Sara Nissling och Isabelle Espenberg.

Jag heter Sara Nissling och är 13 år. Jag bor på Ekerö utanför Stockholm. Jag kommer tillsammans med min friser valack Wout van het Royerhof till Djurens helg. Vi kommer tillsammans att visa lite olika trix.
Jag var 9 år när jag fick rida honom för första gången. Jag och Wout har tillsammans ridit flera uppvisningar och så har jag och Wout startat lite dressyr och Working equitation.
Jag, Wout och hans tidigare ägare/tränare Malin Hellstedt representerade också Svenska Frieserhästföreningen 2018 på Sweden international Horse show.

Bilden kan innehålla: 1 person, häst och utomhus

Floris är 10 år gammal och jag, Isabelle, har haft honom lite mera än 4 år nu. Han är importerad ifrån Holland 2015.
Han har över 2 meter lång man och är dessutom otroligt pampig och väldigt snäll mot allt och alla och han älskar att showa. Han går in 110 % när vi är ute på evenemang och även på tävling.
Vi har varit på många olika evenemang under dessa 4 år. Bland annat Djurens helg här på Solvalla, detta är hans fjärde år som han är med. Floris är van vid både större shower och mindre shower.
Idag står han hos dressyr Grand Prixryttaren Emelie Brolin, och har kvalat till MSV B och har siktet inställt på Grand Prix. Floris kan även göra lite tricks utöver dressyren.

Bilden kan innehålla: en eller flera personer, personer som rider, häst och utomhus

Image

Detaljer

Start:
2019-08-24
Slutar:
2019-08-25