Årsmötet 19/3-2016

Sfhf There She Is

Vi i styrelsen vill börja med att tacka alla inblandade för ett jättebra arrangemang kring Årsmötet i lördags!

Här kommer en kort sammanfattning;

Dagen inleddes med en IBOP clinic som hölls av Maria Falk som framgångsrikt red IBOP på två hästar förra året varav den ena på hela 83,5 poäng. Maria gick igenom och förklarade de olika bedömningspunkterna samt delade generöst med sig av tips och träningsmetoder för olika delar i testet. Clinicen besöktes även av allmänhet som var nyfikna på de svarta skönheterna!

224
Maris Falk ger råd och tips om hur ett IBOP-test rids och hur man tränar inför det.
222
Mildred Kronstrand ställde upp med sina fina hästar på IBOP-clinicen.
225
Maria Falk tackas med blommor av ordförande Lotta Kallberg Walldén.

Efter clinicen bjöds det på lunch och därefter startade årsmötet. Det var totalt 13 röstberättigade medlemmar på plats och det blev ett trevligt mote med många bra diskussioner. Mycket av informationen som gicks igenom såsom verksamhetsberättelse och verksamhetsplan finns att läsa på hemsidan.

 

Föreningens ekonomi gicks igenom och föreningen visar för 2015 ett plusresultat. Under året var vi 162 medlemmar.

Resultatet från förra årets premieringar har efterfrågats och det konstaterades att premieringarna 2015 gjorde ett plusresultat. Vilket är fantastiskt och ett resultat av hårt arbete av engagerade medlemmar som ordnat med riktigt bra sponsoring, lotterier m.m. Årsmötets deltagare önskade som en följd av detta att kommande styrelse undersöker möjligheten att sänka premieringskostnad eller hur man på andra sätt sänka kostnaden att premiera.

De huvudsakliga resultaten av enkäten gicks igenom i form av utvecklingspunkter som lämnades som förslag till ny styrelse. Dessa resultat/punkter kommer jag att redovisa i ett separat inlägg här på sidan inom kort. Helt klart är dock att medlemmar önskar mer fortlöpande information kring vad som händer i olika frågor, vill få ut mer av sitt medlemsskap i form av (lokala) aktiviteter samt att många har frågor kring tilläggsregistrering och vad som händer i frågan. Flera på årsmötet uttryckte även önskemål kring att det i någon form skall skickas ut påminnelse om att betala medlemsavgift på annat sätt än via facebook.

Det fanns inga inkomna motioner som kunde tas ställning till.

Prestationspriset dressyr för 2015 delades ut till Anna Carlsson-Käck.

Avgående styrelse passade även på att med en vårbukett uppmärksamma och tacka medlemmar som man ansåg under året gjort extra stora insatser under stora arrangemang som Premieringarna och Friends. Viktoria Fridskog fick tack och bukett på plats och Ulrika Holst får dels ett stort och innerligt tack här och en vårbukett som hittar hem även till dig inom kort!

Styrelsens sammansättning för 2016 finner ni här;https://sfhf.se/foreningen-2/foreningen/#

Dela den här artikeln:

FÖLJ OSS I SOCIALA MEDIER: FACEBOOK | FACEBOOK MEDLEMSGRUPP | FACEBOOK AVELSFORUM |

Svenska Frieserhästföreningen © Alla rättigheter är reserverade | Webbyrå: PAGIO

I samarbete med: