Hästar säljes

Saluhästar

Skicka information och bilder om din saluhäst till annika@sfhf.se så kommer saluannonsen upp här inom kort!


Charlotte fan é Butemare
Friesersto efter Aan X Beart

Charlotte fan é Butemare föddes 15 mars 2016 i Nederländerna där de har lång erfarenhet av att föda upp Frieserhästar med bra stam för avel. Som ettåring fick hon 1:a Premie (se bild blått dokument). Hon har full stamtavla med andra ord minst Ster ston i alla led (se bild stamtavla). Hennes mamma Moed van Boreel har erhållit 1:a premie förra sommaren och vi hoppas att hon kan få utmärkelsen KROON.
 
Charlotte fan e Butenmare VbM
född.15.03.2016
e: Aan 416  (efter Beart 411)
u: Moed stb ster 1:a premie
ue: Beart 411 Sport Preferent
Vi har nu fått ett fint stoföl efter henne som vi är överförtjusta i och som vi kommer att behålla hos oss. Nu skulle det nu vara underbart om Charlotte fick komma till ett hem där hon inte blir en i mängden utan blir den speciella häst för någon som vi tycker att hon så väl förtjänar. Vi söker ett kärleksfullt hem för henne där fokus ligger på att skapa tillit till varandra genom omtanke = Kärlek. Ser gärna att hon kommer till någon som har ambitioner och intresset att visa henne på premiering då hon har potential att erhålla bra premie. Om det önskas kan jag vara med och ge support och råd inför premiering och även framöver vid val av hingst om det skulle bli aktuellt med fler föl.Hon har den typiska friesertraven som vi så högt önskar hos en frieserhäst och som en bonus har hon mycket lätt för att galoppera något som inte alla frieserhästar har. Hon är en frieser av den ädlare typen med långa ben och smäcker kropp något som vanligtvis lämpar sig för dressyr om ny ägare önskar satsa på det. Charlotte är lätt att lasta, sko och leda i grimma. Hon är van vid traktorer, bilar, hundar samt älskar barn. På grund av hennes ålder och då hon växer fortfarande har vi inte påbörjat någon inridning. Charlotte har fått vara mycket häst under sin uppväxt då vi tänker att det är viktigt att våra hästar socialiseras i första hand av hästflocken. Hon trivs med alla hästar i sin nuvarande flock bestående av frieserhästar, vilket visat oss att hon är bra på att samspela med andra hästar i olika åldrar och oavsett kön.Om du är intresserad skicka gärna ett mail till catharinacarlssonfriesvik@gmail.com och berätta lite om dig själv och det hem du kan erbjuda Charlotte. Hör sen helst av dig per telefon 0709-489004 så vi kan ha en dialog om Charlotte.

För mer bilder på Charlotte https://www.facebook.com/pg/Stall-Friesvik-105846631025837/photos/?tab=album&album_id=115515283392305


Friesersto till salu

I.Maeijbell VbM
född.11.03.2018
e: Maeije 440 (efter Beart 411)
u: Shela van Arwderpad stb ster
ue: Aan 416

För mer information kontakta Karin Knudsen på 070-8722679